ATACHE е професионална испанска козметика, която принадлежи на фармацевтична група Asacpharma от 1983 г. и е посветена на разработването, производството и дистрибутирането на иновативни козметични продукти. Продукти ATACHE са създадени чрез комбиниране на козметичен подход и фармацевтична взискателност. Те са произведени в съответствие с възможно най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество.  Тук ще намерите перфектния баланс между красота и грижа, удоволствие и резултати, отговорa на професионалните ви потребности.

ЛАБОРАТОРИИ ATACHE

1932 г. учредена Laboratorios AUMON, S.A. в Дения, известен курорт в Испания, с предмет на дейност производство на козметични средства за локална употреба.

1983 г. Laboratorios AUMON, S.A. става част от групата Asacpharma. Първи мениджър е Пепа Сивера, която към този момент е  председател на Асоциацията на козметиците в Испания и преименува цялата козметична линия с името ATACHЕ.

От тогава ATACHE, разработва, произвежда и продава иновативни козметични продукти, предназначени да задоволяват нуждите на специалистите от бранша, както и последваща домашна грижа в над 30 страни.

ПРОДУКТИ

БИОЛОГИЧНА ТРОЙНО-АНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА

EXELENCE

БИО-ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ПРОГРАМА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА

ИНТЕНЗИВНА ПРОГРАМА ПРОТИВ БРЪЧКИ

ИНТЕНЗИВНА ПРОГРАМА С ЛИФТИНГ ЕФЕКТ ЗА ЛИЦЕ И ШИЯ

ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА ЗА МАЗНА И/ИЛИ АКНЕИЧНА КОЖА

НАУЧНО РАЗРАБОТЕНА КОЗМЕТИКА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

ОСНОВЕН РИТУАЛ ЗА КРАСОТА НА ATACHE

Be Sun

СЕРИЯ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Информация за продукта

Безплатна консултация

Изберете следващата стъпка