Отново здрави и красиви нокти с Lunula Laser

Атакувайте гъбичките по краката с Lunula Laser®, първият и единствен роботизиран, студен лазер за ускоряване растежа на здрави нокти при пациенти с онихомикоза.

Laser

Lunula Laser® е революционен нискоенергиен, студен, диоден лазер на американската фирма Erchonia, който по безопасен и ефективен начин третира онихомикоза (гъбички по ноктите) и нарушения по ноктите. Lunula има FDA сертификат за ефективно премахване на това неприятно, обезпокоително и понякога болезнено състояние. Уникалният двоен диоден подход на Lunula, ефективно се насочва към проблемната зона, като същевременно укрепва естествените защитни механизми на организма.

Какво третира Lunula Laser®?

Lunula Laser® успешно третира онихомикоза (гъбички по ноктите), но с него могат да се решават редица други медицински проблеми, като Tinea Pedis (дерматомикоза), заздравяване на рани, бавно растящи нокти, подобряване на кръвната циркулация, псориатични нокти, наранен нокът: остра и хронична фаза, усложнения при диабет: невропатия, микро и макро съдови заболявания.
Апаратът е подходящ за употреба, след почистване на мазоли и кокоши тръни, тъй като фотонната енергия бързо възстановява раздразнената кожа.

Какво представлява Lunula Laser® технология?

Lunula Laser® е клас 2 медицинско изделие. Lunula използва патентована комбинация от червена (635nm) и виолетова (405nm) лазерна технология, която работи едновременно на 2 различни дължини на вълните върху един засегнат участък. Лазерът използва фотонна енергия, за да модулира клетъчните процеси, насочени към гъбичната инфекция, без нежелани странични ефекти върху нокътната плочка, пръстите или кожата. Двата диода, които излъчват монохромни, кохерентни лъчи на 635nm и на 405nm, се абсорбират от фоторецептори и се отключва каскада от биохимични реакции, които водят до образуването на химични съединения, действащи оздравително върху тъканите.

ПРЕДИМСТВА

За разлика от горещите лазери, които твърдят, че лекуват гъбички по ноктите, Lunula е единствения, безболезнен студен лазер, без дим или изпарение и не изисква анестезия.

РЕЗУЛТАТИ

lunula_1_blunula_1_a
lunula_2_blunula_2_а

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

По време на процедурата, няма никакви усещания! Без нагряване, без болка, без неприятен дискомфорт! Това лечение е неинвазивно и безболезнено и се прилага без риск.

За да бъде терапията максимално успешна, медицинският специалист, трябва да подготви засегнатите зони, чрез почистване и ексфолиране, за по-дълбоко проникване на фотонната енергия. По този начин, лечението, ще бъде възможно най-ефективно.

Една процедура е с продължителност от 12 минути на един крайник.

Още след първата процедура, в която са предприети необходимите действия по почистване и третиране на проблемните зони, може да се усети облекчение и намаляване на дискомфорта, който причинява това състояние!
Клиничните проучвания показват, че при 89% от пациентите има израстване на 6.1 мм здрава нокътна плочка за период до 6 месеца.

Не се препоръчва прилагането на процедури по време на бременност и при хора с епилепсия!

Препоръчителният брой процедури с Lunula Laser®, са между от 4 до 6, по 1 (една) на всеки 30 дни, в зависимост от конкретния проблем. Гъбичните инфекция са различни по вид и етап на развитие, затова е необходимо, за всеки отделен случай, да бъде изготвена индивидуална програма.

Имате въпрос?

Не се колебайте да ни пишете като попълните контакт формата.

    Информация за продукта

    Безплатна консултация

    Изберете следващата стъпка