ERCHONIA VIOLET AND RED LASER

Erchonia Violet And Red Laser е най-новият ръчен лазер на Erchonia с размер на „смарт телефон“ с  лесен за използване графичен потребителски интерфейс (GUI) и елегантен нов безжичен дизайн. Работейки при дължина на вълната от 405 nm и 635 nm, Erchonia Violet And Red Laser предоставя на потребителя иновативен инструмент за многофункционалност на процедурите.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЛАЗЕРИТЕ EVRL ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА МНОЖЕСТВО СЪСТОЯНИЯ

Използвайки силата на червения и виолетовия студен лазер с ниско ниво, EVRL използва лазерна терапия с ниско ниво (LLLT) за безопасно и ефективно лечение на по-широк спектър от състояния, отколкото много други предлагани днес студени лазери. Комбинацията от лазери в този иновативен дизайн предлага уникални антибактериални и антимикробни свойства и може да лекува широк спектър от състояния, като:

 • Болка във врата и раменете
 • Акне

Изключителната многофункционалност на това лечение на болката с виолетов и червен лазер позволява на лекари, хиропрактици, физиотерапевти и други медицински специалисти да лекуват по-широк спектър от състояния с едно и лесно за използване устройство. С изключителните клинични изследвания и разрешителното за пазара от FDA за лечение на състояния като тези, лазерите EVRL са доверен и доказан подход за лечение, позволяващ на практикуващите лекари да променят живота на пациентите без вредните странични ефекти, свързани с традиционните възможности за лечение.

ПОДОБРЕТЕ МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТТА НА ЛЕЧЕНИЕТО С
ERCHONIA RED AND VIOLET LASER

Всеки от студените лазерни продукти на Erchonia е създаден да третира ефективно мускулите и тъканите и да насърчи естественото излекуване. Лазерите с ниско ниво стимулират чувствителните към светлина компоненти на тялото за получаване на ефект, подобен на фотосинтезата при растенията – митохондриите на клетките се стимулират, насърчавайки клетката да произвежда повече аденозин трифосфат (ATP) по естествен път.

А с ръчното устройство за третиране с червен и виолетов лазер на Erchonia получавате нещо повече от обикновен студен лазер. Виолетовите и червените лазери произвеждат вълни с различна дължина, за да стимулират различни типове лечение и да осигурят по-голяма многофункционалност на процедурите. Сега медицинските специалисти могат да лекуват повече състояния с едно устройство и да създадат по-персонализиран режим на лечение.

Червеният лазер на Erchonia, работещ с дължина на вълната от 635 nm, е доказано ефективен за облекчаване на хронична болка като болка във врата и раменете. Лечебните свойства на лечението на болката с червен лазер осигуряват на пациентите по-безопасна, по-здравословна алтернатива на медикаментите и коригиращата хирургия.

От друга страна, виолетовият лазер на Erchonia работи с по-ниска дължина на вълната от   405 nm за лекуване на дерматологични състояния, а процедурата за лечение на болката с виолетовия лазер е успешна при редуциране на акнето. Заедно червеният и виолетовият лазер осигуряват несравнима гъвкавост на лечението.

ИЗПИТАЙТЕ УДОБСТВОТО НА РЪЧНО УСТРОЙСТВО ЗА ТРЕТИРАНЕ С ЛАЗЕР

Всеки медицински специалист разбира значителните ползи от ефективната опция за ръчно лечение. Размерът на „смарт телефон“ на безжичното устройство EVRL позволява лесна преносимост между офисите и дава възможност на персонала да отделя по-малко време за настройване на оборудването преди всяка сесия. Интуитивният графичен потребителски интерфейс (GUI) също така гарантира лекота на използване без никакво обучение или обширни познания.

Тези предимства, съчетани с несравнимите ползи от процедурите за лечение на болката с мощния червен и виолетов лазер, гарантират, че това уникално устройство е превъзходно допълнение към всеки медицински център. Свържете се с нас днес за повече информация относно закупуването на този лазер за Вашата клиника.

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Конфигурация: 7.5 mW линия, генерирана от (1) червен лазерен диод, <5 mW линия, генерирана от (1) виолетов лазерен диод с патентована оптика
 • Дължина на вълната: 635 nm & 405 nm
 • Модулация: постоянна вълна (CW) & импулсна (Hz) (само червеният)
 • 40 дефинирани от потребителя канали за памет
 • Дисплей: пълноцветен TFT сензорен екран с лесна за използване технология
 • Източник на захранване: 3.7 VDC литиево-йонна полимерна батерия
 • Корпус: изполваният в авиацията микротекстуриран анодизиран алуминий за здравина и лесно почистване
 • Тегло: 0.95 lbs (.42 kg) (само устройството)
 • Аксесоари: източник на захранване, основа за безжично зареждане, калъф и щипка за колан
 • Отговаря на ISO 13485 Качество на медицинските изделия, IEC 60601-1 Безопасност, 60601-1-2 EMC, IEC 60825-1 Лазерна безопасност, CE маркировка
 • Лазерно устройство от клас 2/Устройство от клас ll (САЩ); 2a (ЕС)

Информация за продукта

Безплатна консултация и Каталог

Изберете следващата стъпка

en_GB