ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАЙ-НОВАТА ЛИНИЯ СТУДЕНИ ЛАЗЕРИ ОТ ERCHONIA®

Един революционен ръчен лазер за облекчаване на болката с три разрешителни за пазара от FDA 510(k). С елегантния си нов безжичен дизайн този двудиоден лазер се отличава с лесен за използване графичен потребителски интерфейс (GUI). С дефинираните от потребителя канали и предварително зададени протоколи студеният лазер просто е станал по-гъвкав от всякога. Изпитайте свободата на тази невероятна нова технология—

XLR8 за възстановяването на Вашия пациент!

ОСИГУРЯВАМЕ ОБЛЕКЧЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ БОЛКА

Ръчният лазер XLR8 използва лазерна терапия с ниско ниво (LLLT) за промяна на клетъчните функции и осигуряване на осезателно облекчаване на болката.  Подобно на фотосинтезата в растенията, лазерната терапия с ниско ниво (LLLT) има фотохимичен ефект, който естествено редуцира оксидативния стрес и увеличава производството на аденозин трифосфат (ATP).

Здравните специалисти могат да използват предимствата на тази иновативна технология, за да лекуват множество болезнени състояния, включително:

 • Допълнение срещу болката към процедурите за липосукция на бедрата, ханша и стомаха
 • Хронична болка във врата и раменете
 • Болка след операция, свързана с уголемяване на гърдите и липосукция

Широкото приложение на лазера XLR8 прави този ръчен студен лазер идеален избор за хиропрактици, лекари, физиотерапевти и други специалисти, които трябва да лекуват много състояния като тези в един център. И с общо 18 разрешителни от FDA, никой производител на лазери не е по-надежден за лечението на тези състояния от Erchonia.

ПОЛЗИТЕ ОТ РЪЧЕН ЛЕЗЕР ЗА ОБЛЕКЧЕНИЕ НА БОЛКАТА ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ

Новите медицински приложения за лазерната терапия с ниско ниво (LLLT) се изследват всеки ден и повече научни и медицински специалисти признават многото предимства на процедурата. С бум в научните изследвания и популярността, потенциалът за лазерната терапия с ниско ниво (LLLT) при лечение за облекчаване на болката е неограничен.

Медицинските специалисти, които търсят алтернатива на хирургията или лекарствата за облекчаване на болката, ще намерят значителни ползи при лечението на пациентите с ръчен лазер XLR8 срещу болката. За разлика от лекарствата – които често имат неблагоприятни странични ефекти и потенциално могат да доведат до пристрастяване – или традиционната операция за облекчаване на болката – която често включва анестезия, болка и белези – студената лазерна технология на лазера XLR8 предлага облекчаване на болката без странични ефекти, белези, изгаряне или престой. Пациентите имат по-безопасно и по-приятно преживяване, като същевременно виждат значително облекчаване на симптомите.

Ръчните студени лазери на Erchonia за лекари, хиропрактици и други здравни специалисти са също така изключително лесни за използване. Лекият безжичен ръчен дизайн предлага лесна преносимост за транспортиране между помещенията или клиниките, позволявайки на персонала да отдели по-малко време за настройване на оборудването и повече време за грижа за пациентите. Интуитивният графичен потребителски интерфейс (GUI) също така гарантира, че всеки може да използва устройството с лекота – персоналът няма да се нуждае от съществено обучение, за да работи с този лесен за използване инструмент.

Ползите от ръчните студени лазери за здравните центрове са безкрайни и повече от всякога медицинските специалисти постигат успешни резултати с лазерната терапия с ниско ниво (LLLT) като алтернатива на медикаментите или хирургията

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Конфигурация: (2) лазерни диоди с патентована оптика, които генерират лъч под формата на 7.50mW линия
 • Дължина на вълната: 635 nm
 • Модулация: постоянна вълна (CW) & импулсна (Hz)
 • 20 дефинирани от потребителя канали за памет
 • 7 предварително зададени протоколни канали
 • Дисплей: пълноцветен TFT сензорен екран с лесна за използване технология
 • Източник на захранване: 3.7 VDC литиево-йонна полимерна батерия
 • Корпус: изполваният в авиацията микротекстуриран анодизиран алуминий за здравина и лесно почистване
 • Тегло: по-малко от 1 lb (.45 kg) (само устройството)
 • Аксесоари: захранващ кабел, основа за безжично зареждане и калъф.
 • Отговаря на: ISO 13485 Качество на медицинските изделия, IEC 60601-1, 60601-1-2, IEC 60825-1, CB сертифициран, CE маркировка, CMDCAS
 • Лазерно устройство от клас 2/Устройство от клас ll (САЩ); 2a (ЕС)

Информация за продукта

Безплатна консултация и Каталог

Изберете следващата стъпка

en_GB