Лазерна система Cutera excel V +

Нова сила в лазерните процедури за третиране на съдове и пигментации

Excel V+ е лазерна технология от последно поколение, предназначена за успешно третиране на съдови и пигментни лезии. Системата работи с две дължини на вълната (532 nm и 1064 nm), която включва до 4 сменяеми накрайника, 5 уникални режима на работа и опции за размера на работната площ от 2 мм до 16 мм. С патентования си дизайн, Excel V+ предоставя силата, прецизността и производителността за безопасно и ефективно лечение на повърхностни и дълбоки съдови лезии и доброкачествени пигментации. Със съчетанието на две клинично доказани дължини на вълната, големина на работния спот и по-висока енергия, Excel V+ може да Ви постави пред останалите и да разшири възможностите Ви за лечение.

Excel V+ технология

Повишаване на стандарта при грижа за кожата с ненадмината сила, прецизност и ефективност.

Excel V+ работи с две клинично доказани дължини на вълните (532 nm и 1064 nm), които се абсорбират преференциално от хромофорите на хемоглобина и меланина. С тях се третират успешно кафяви и червени пигментации, фини линии и бръчки.

Осигурявайте по-голяма енергия при по-големи зони и по-кратки импулси с най-модерната дължина на вълната 532 nm. Уникалната платформа на Excel V+ позволява на специалистите да се възползват максимално от своето устройство и да предоставят последователни и впечатляващи резултати.

Предоставяйте бързо и ефективно лечение върху по-големи площи, с помощта на най-големия работен спот за своя клас с максимален размер от 16 мм. При работа с excel V+ има възможност, да се коригира размера на лъча с 0,5 мм и 1 мм, за да съвпадне точно с площта на третираната зона.

Превъзходното контактно охлаждане на Excel V+ се регулира от 5°до 20° C и осигурява постоянно охлаждане преди, по време и след всеки импулс. Температурата се настройва, за да съответства на всички показания за безопасно, комфортно и ефективно лечение.

Накрайниците на excel V+

CoolView

Най-добрата комбинация на дължини на вълните (532/1064 nm) за лечение на повърхностни и дълбоки съдови лезии и пигментации с нашия напълно интегриран накрайник CoolView. Възможност за настройване на работния спот от 2 до 16 мм и предоставяне на повече комфорт по време на процедурата с вградената сапфирена охлаждащата система.

Genesis V

Накрайникът Genesis V доставя нежни микроимпулси с дължина на вълната 532 nm или 1064 nm, като стимулира образуването на колаген и подобрява микроваскулатурата. Ефективно се третират фините линии и бръчки, розацея, дифузнo зачервяване, белези и други. Подходящ за всички типове кожа, без възстановителен период.

Dermastat

Dermastat е накрайник на платформата Excel V+, подобен на молив с фиксирана големина на спота от 2 мм, който осигурява подобрена гъвкавост и прецизност за бързо лечение на малки, дискретни съдови и пигментирани лезии. Накрайникът Dermastat ще разшири възможностите Ви при работа с дължината на вълната от 532 nm върху трудно достъпните зони по лицето и тялото.

Резултати

predisled

Информация за продукта

Безплатна консултация и Каталог

Изберете следващата стъпка

bg_BG