Пионерите в употребата на витамин С в Европа – Лаборатории ATACHE, комбинират в серия C VITAL най-чистият витамин С с антиоксиданти и витамини (витамин Е, липоева киселина, екстракт от портокал и др.). По този начин предотвратяват и възстановяват по естествен начин начин видимите признаци на стареене на кожата. Изключителен комфорт по време, на и след терапията, предоставяща приятно усещане, мигновена сияйност и жизненост.

Стресът, замърсяването, прекомерното излагане на слънце, резките температурни промени водят до натрупването на свободни радикали, които увреждат кожните клетки и ускоряват появата на признаци на стареене на кожата под формата на бръчки, мимически линии, загуба на еластичност и блясък.

Професионални продукти

ЛОСИОН ЗА ЛИЦЕ

Лосионът, богат на витамини, допринася за намаляване прекомерната кератинизация на кожата и поддържа оптимални нива на хидратация. Дава незабавно усещане за свежест и комфорт.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Витамини (A, B, C, E и B5), екстракт от кафяви водорасли /Fucus Vesiculosus/ и конски кестен /Aesculus Hippocastanum/.

ОПАКОВКА: Бутилка с дозатор 110 мл

ЧИСТ СТАБИЛЕН ВИТАМИН С

Мощен серум на база чист витамин C (L-аскорбинова киселина), използван заради отличната си стабилност. С ултра-лека текстура, този серум предпазва кожата от действието на свободните радикали, основните причини за преждевременното стареене, активира клетъчния метаболизъм и мигновено придава сияйност на лицето.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Чист и стабилен витамин C (L-аскорбинова киселина).

ОПАКОВКА: 5 ампули х 4 мл.

КОМПРЕСИРАНА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

Иновативна маска, произведена от разтегателен, компресиран материал, който се адаптира перфектно към всяко лице.

ОПАКОВКА: Бурканче с 5 компресирани маски за лице.

АНТИОКСИДАНТНА МАСКА ВИТАМИН C И ЗЕЛЕН ЧАЙ

Благодарение на комбинацията от съставки, тази прахообразна маска помага на кожата да възвърне еластичността си и я предпазва от свободните радикали. Засилва действието на активните съставки на програмата, увеличавайки проникването им.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Витамин C и Зелен чай

ОПАКОВКА: 5 сашета х 30 гр.

АКТИВЕН ФЛУИД, ВИТАМИН E + ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА

Емулсия с приятна текстура, бързо абсорбираща се, за приключване на терапията. Придава ревитализиран и сияен вид на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Липоева киселина и Витамин Е.

ОПАКОВКА: 5 ампули х 4 мл.

Домашна грижа

ХИДРАТИРАЩ ЗАЩИТЕН И АНТИОКСИДАНТЕН КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И СУХА КОЖА

Изящен ултра-хидратиращ крем, обогатен с масло от жожоба. Приятна, лека текстура, която осигурява по-гладка и еластична кожа мигновено. Подхранва и възстановява, неутрализирайки вредния ефект от свободните радикали, причиняващи преждевременно стареене.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Екстракт от портокал, масло от жожоба, липоева киселина, витамин E и гликолова киселина.

ОПАКОВА: Туба от 50 мл.

ХИДРАТИРАЩ ЗАЩИТЕН И АНТИОКСИДАНТЕН КРЕМ ЗА МАЗНА И СМЕСЕНА КОЖА

Гел без мазнини, който се абсорбира мигновено и осигурява интензивен балансиращ ефект. С нежно пилинг действие, премахва несъвършенствата от кожата, като я оставя перфектно хидратирана през целия ден. Кожата е по-гладка, по-добре защитена и сияйна.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Екстракт от портокал, масло от жожоба, липоева киселина, гликолова киселина и витамин E.

ОПАКОВКА: Туба от 50 мл.

ГЕЛ-КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР

Специална антиоксидантна терапия, която регенерира, подхранва и хидратира кожата около очите, чрез своята богата на витамини формула. Без аромат, с изящна и бързо абсорбираща се текстура. Деликатната кожа около очите става по-еластична, стегната и гладка. Перфектната и формула включва иновативни пигменти, които осигуряват незабавно намаляване на мимическите линии и бръчки, с ефект SOFT FOCUS.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Витамини (A, E и C), алфа-бизаболол, готу кола и кофеин.

ОПАКОВКА: Туба от 15 мл.

БИОЛОГИЧНА ТРОЙНО-АНТИОКСИДАНТНА НОЩНА ЗАЩИТА

Перфектната антиоксидантна система от серум чист стабилен витамин С и активен флуид на базата на липоева киселина и витамин Е. Комбинацията на активните съставки неутрализира негативния ефект, причинен от свободните радикали, които водят до преждевременно стареене на лицето, шията и деколтето. Революционна антиоксидантна сила, която осигурява на кожата уникално ново усещане.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Стабилен чист Витамин С, Витамин Е и Липоева киселина.

ОПАКОВКА: Флакон от 15 мл и флакон от 30 мл обезвъздушени туби (позволяват поддържане стабилността на продуктите, като се избягва тяхното окисление).

Информация за продукта

Безплатна консултация

Изберете следващата стъпка