CUTERA

20 години иновация!

През 1998 г. ветерани лазерни и оптични инженери основават Cutera – и този оригинален дух на иновация движи напредъка, който ги прави пионери в медицинските и естетични практики в световен мащаб. От самото си основаване генерират идеи, изследват, проектират, тестват и разработват нови решения.
Ангажиментът на Cutera остава, предоставянето на възможности на медицинските специалисти по естетична медицина, да се развиват и да останат актуални, така че да доставят истинско удовлетворение на пациентите.

АПАРАТУРА

Устройство за извайване на мускули, което предлага персонализирани процедури, базирани на фитнес нивото, формата и целите на всеки отделен клиент

Безопасна и удобна лазерна система за премахване на окосмяване, осигуряваща усъвършенствани първокласни решения за отстраняване на косми за всеки тип кожа.

XEO

Първият приспособен източник на инфрачервена светлина за непрекъснато дълбоко дермално нагряване, за употреба върху лицето, шията, корема и др.

Иновативна технология за третиране и премахване на проблеми с кръвоносните съдове, като разширени вени, розацея, паякообразни вени и други.

Marvena Beauty

Предлагаме следните услуги

До 2 години гаранция

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Възможност за безлихвено изплащане

Безплатна сигурна доставка

Сертифицирано обучение

Информация за продукта

Безплатна консултация

Изберете следващата стъпка

bg_BG