REVITEX

ФОКУСИРАН УЛТРАЗВУК С ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ И РАДИОЧЕСТОТА

БОРИ СЕ С ОТПУСКАНЕТО НА КОЖАТА, ДЕЙСТВА В ДЪЛБОЧИНА ЗА ЕСТЕСТВЕНО ПОДМЛАДЯВАНЕ. ЕСТЕСТВЕН ЛИФТИНГ ЗА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ ИНТЕНЗИВНО И ДЪЛГОТРАЙНО ПОДОБРЯВАНЕ ТОНУСА НА ТЪКАНИТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗОПАСЕН, БЕЗ ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН ПЕРИОД НЕИНВАЗВИНА ТЕХНИКА ЗАБЕЛЕЖИМИ, ДЪЛГОТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ

REVITEX

Прецизно управление на мощността

Revitex е ефективна мултифункционална платформа за третиране на отпусната кожа и локализирани мастни натрупвания. Ексклузивната технология комбинира синергично енергията от микрофокусирания ултразвук с ефектите от радиочестотата, а резултата са изключителни процедури за лице и тяло.

СИСТЕМА REVITEX HIFU е технологична платформа, въздействаща върху различни нива на кожата, дълбоко до мускулната тъкан, за постигане на нехирургичен лифтинг.предозиране (100 настройващи се стъпки, от 0 до 100% от мощността).

ПРИНЦИП НА РАБОТА

HIFU фокусиран ултразвук е процедура, произхождаща от сферата на онкологията и едва наскоро е адаптирана за употреба в  естетичната медицина. 

Техниката се състои в доставяне на високочестотен ултразвуков лъч и микрофокусирана енергия дълбоко в кожата, с висока степен на прецизност. Този фокусиран лъч действа термично, причинявайки незабавна контракция на колагеновите влакна и задейства неоколагенезата в месеците след процедурата.

МНОГО ФУНКЦИИ И ПРИЛОЖЕНИЯ

  • Монополярно действие
  • Биполярно действие
  • Резистивен метод
  • Капацитивен метод
  • Фракционна радиочестота

ПРИЛОЖЕНИЯ

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Revitex предлага нежна техника на лифтинг, третирайки отпуснатата кожа на лицето и шията по деликатен, но ефективен начин. Текстурата, тонуса и сияйността на кожата могат да бъдат подобрени само с няколко процедури чрез стимулиране на естествения клетъчен механизъм, отговорен за регенерацията на тъканите.

HIFU 4.5 mm
ПОВДИГАЩ ЕФЕКТ
HIFU 3 mm
ТОНИЗИРАНЕ НА КОЖАТА
HIFU 1.5 mm
БРЪЧКИ

ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Ефективни в намаляването на локализираните мастни натрупвания, процедурите за тяло се извършват с накрайници, които работят на дълбочина между 8 и 13 mm, което стимулира разграждането на мастната тъкан..

Информация за продукта

Безплатна консултация и Каталог

Изберете следващата стъпка

en_GB