НОВА ТЕХНОЛОГИЯ

Първият и единствен в света FDA сертифициран зелен лазер, одобрен за неинвазивно скулптуриране (оформяне) на талията, ханша и бедрата.

Лазерна система Verjú е нов революционен уред, създаден специално за скулптуриращи процедури за тяло и лечение на целулит. Използва патентована линия нискоенергийни лазери за терапия на неравномерно натрупаните мазнини в областта на бедрата, задните части и долната част на корема. Verjú e клинично доказана нова технология, която безболезнено отстранява упорити телесни мазнини и намалява обиколката в сантиметри.

Inovation

VERJÚ ИЗПОЛЗВА НАЙ-БЕЗОПАСНИЯТ И НАЙ-ДОБРЕ ПРОУЧЕНИЯТ НИСКО ЕНЕРГИЕН ЛАЗЕР В СВЕТА

Verjú е неинвазивна, ниско-енергийна лазерна терапия, която ефективно подпомага връщането на мастните клетки до здравословното им състояние. Клиничните проучвания потвърждават удивителните ефекти от Verjú върху мастната тъкан. Резултатите показват, че се образува малка пора в клетъчната мембрана на мастната клетка, което позволява на мастното съдържание да излезе от клетката. След това тялото елиминира мазнините по безопасен начин с помощта на лимфната система, като ги отвежда чрез бъбреците и черния дроб.

ПРЕДИМСТВА НА VERJU

– Едновременно оформяне на тялото и третиране на целулит
– По-голяма цялостна загуба на обиколката в сантиметри
– Без болка
– Без хирургична намеса
– Без възстановителен период
– Без странични ефекти
– Увеличава АТФ – енергията на клетките
– Повишава имунните сили на организма

Какво представлява процедурата Verju

Лазерна система Verjú е изцяло роботизирана и не изисква физически усилия и постоянно присъствие от страна на терапевта. Апаратът има 6 ниско-енергийни лазерни диода, които обхващат третираната зона. Процедурата е изключително приятна без усещане за болка и загряване на тъканите, а пациентът може да се върне към рутинните си задължения веднага след нея. Съчетаването на терапията с лимфен дренаж, хранителен режим, добра хидратация и малки промени в начина на живот, ще доведат до значителни подобрения и несравними резултати.

Съществуват 3 протокола за терапия с Verju:
• Шест процедури по 15 минути – 3 пъти седмично за две седмици.
• Шест процедури по 30 минути – 2 пъти седмично за три седмици.
• Шест процедури по 40 минути – 1 път седмично за шест седемици.
Лазерната терапия може да се съчетае и с много други методи, които допълнително ще увеличат резултатите.

РЕЗУЛТАТИ

woman_beforewoman_after
Strong_PL initial front 052615_Strong PL Final Front 070115_
Man_after1Man_after

Информация за продукта

Безплатна консултация и Каталог

Изберете следващата стъпка