Почистването на лицето е важна част от ежедневния ритуал за красота и нещо, което не можем да пренебрегнем, ако искаме да запазим кожата си в перфектна форма.

Серията професионални продукти ESSETIELLE са подходящи за хигиена на кожата и могат да бъдат използвани за ефикасно елиминиране на замърсяванията и грима, без да съществува риск от реакция на кожата. Серия ESSETIELLE отговаря на всички основни изисквания за процедури за лице в салоните за красота, както и за ежедневната грижа за кожата в домашни условия.

Философията на продукти ESSETIELLE се базира на идеята за запазването на естествената красота на кожата чрез ритуал за почистване, като така се осигурява най-добрата грижа за здрава, мека и сияйна кожа.

Професионални продукти

ОЛИО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИМ ЗА ЛИЦЕ И ОЧИ

Създадено на основата на натурални масла, олиото действа съдосвиващо и отпускащо върху кожата, като успоредно с това подсилва миглите и е хипоалергенно. При контакт с вода TOTAL MAKE UP REMOVER се превръща в емулсия и изцяло премахва всички следи от грим, включително и водоустойчив. Перфектно почистване на грима от очите и миглите.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Масло от слънчоглед, масло от морков, масло от пшенични зародиши

ОПАКОВКА: Туба от 250 мл.

ГЕЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИМ ЗА ЛИЦЕ

Мазният и неароматизиран гел се трансформира в почистваща пяна, която елиминира замърсяванията и оставя кожата чиста и свежа. Гелът е създаден на основата на комбинация от високоефективни почистващи емулсии, за да осигури перфектна хигиена на кожата. Текстурата на гела лесно се изплаква с хладка вода и премахва всякакви остатъци от замърсявания и мазнини.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Изключително нежни почистващи агенти

ОПАКОВКА: Туба от 500 мл. ​

ХИДРАТИРАЩ И УСПОКОЯВАЩ ТОНИК С ДЕКОНГЕСТИВНО /СТЯГАЩО/ ДЕЙСТВИЕ

Мощен хидратиращ тоник за всички типове кожа, включително и най-чувствителната. Благодарение на растителните съставки от натурален произход тоникът възстановява комфорта на кожата. Този продукт е идеалният завършек на ритуала по почистването на лицето, като в допълнение защитава естествената екосистема на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Екстракт от Хамамелис, Хидролизиран растителен протеин и Алантоин

ОПАКОВКА: Туба от 500 мл.

ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ

Нежен ексфолиант за лице, който синергично комбинира ексфолиращите и емолиентните качества на полиетиленовите микрочастици. Елиминира мъртвите клетки и подготвя кожата за по-добро възприемане на активните съставки на последващите процедури, като така повишава тяхната ефективност.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Полиетиленови микрочастици

ОПАКОВКА: Буркан от 200 мл.

МАСКА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ

Маската със зелен чай за лице осигурява моментално усещане за комфорт и свежест. Подобрява действието на активните съставки на продуктите от професионалните серии и осигурява по-доброто им усвояване от кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Екстракт от зелен чай, Соеви протеини, Цинков оксид

ОПАКОВКА: Буркан от 200 мл.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ И УСПОКОЯВАЩ ГЕЛ СЛЕД ЕПИЛАЦИЯ

DEPIL COMFORT възстановява и успокоява кожата след процедури по обезкосмяване. Регенерира кожата след лазерна епилация или IPL, благодарение на активната съставка – екстракт от Hypericum Perforatum L. / жълт кантарион /. Гелът е подходящ за употреба и след слънчеви изгаряния – успокоява зачервяванията и възстановява комфорта на кожата.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Екстракт от Hypericum Perforatum L.

ОПАКОВКА: Туба от 250 мл.

ИНТЕНЗИВЕН ПОДХРАНВАЩ КРЕМ

Кремът е предназначен за професионална употреба, богат е на подхранващи съставки, които стимулират клетъчната активност и така предотваряват сухотата на кожата. Предпазва и защитава кожата от преждевременно стареене. Кремът е предназначен за продължителни масажи на лицето с професионалните процедури от серията ESSETIELLE или от някои от другите гами на марката.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Хиалуронова киселина, Масло от карите, Сквалан, Глицерин, Масло от жожоба, Масло от вечерна иглика, Масло от лечебен пореч и Екстракт от портокал.

ОПАКОВКА: Туба от 200 мл.

ИНТЕНЗИВЕН ХИДРАТИРАЩ КРЕМ

Крем за професионална употреба, съдържащ висока концентрация от хидратиращи агенти, които подсилват естествения хидролипиден слой за стегната и хидратирана кожа. Кремът е предназначен за продължителни масажи на лицето с професионалните процедури от серията ESSETIELLE или от някои от другите гами на марката.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Хиалуронова киселина, Натриев РСА, Глицерин, Хидролизирани естери от жожоба и Масло от жожоба.

ОПАКОВКА: Туба от 200 мл.

РЕНОВИРАЩ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ЛИЦЕ

Ефективен ексфолиант, който премахва мъртвите клетки от кожата. Създаден чрез изключителната комбинация на лактобионова киселина от ново поколение полихидрокси киселини и α-β-хидрокси киселини. Съчетава невероятните ползи на ексфолиант и антиоксидант.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Гликолова киселина Салицилова киселина Лактобионова киселина Keratolite™ (Яблъчна киселина) Aloe barbadensis гел

ОПАКОВКА: Кутия с 12 флакона х 5 мл.

Домашна грижа

ОЛИО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИМ ЗА ЛИЦЕ И ОЧИ

Олиото за почистване на грим е предназначено за зоната на очите и лицето. Представлява нежна формула създадена на база натурални масла. Допълнително свойство на почистващия продукт е отпускащото и съдосвиващо действие над кожата, а едновременно с това подхранва миглите и действа хипоалергенно. Когато се съчетае с вода олиото TOTAL MAKE UP REMOVER се превръща в емулсия, която е идеална форма за отстраняване на грим, включително и водоустойчиви продукти. Перфектна грижа в почистването от ATACHE, създадена да не дразни очите.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Масло от морков, масло от слънчоглед и масло от пшенични зародиши.

ОПАКОВКА: Шише с дозатор от 115 мл.

ГЕЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИМ ЗА ЛИЦЕ

Продуктът за почистване на лице представлява гелообразна формула, която лесно се нанася. Формулата не съдържа мазнини, не е ароматизирана и лесно се преобразува в почистваща пяна. По този начин бързо се елиминират замърсявания от всякакъв характер, а кожата остава сияйна, свежа и чиста.
Гелът е създаден по специална технология, която се базира на комбинация от високоефективни емулсии с почистващ ефект. По този начин се осигурява идеалната грижа и хигиена за кожата. Текстурата е лесна за отмиване с хладка вода и отнема замърсявания от различен произход, в т.ч. мазнини.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Нежни агенти с мощно почистващо действие.

ОПАКОВКА: Флакон от 125 мл. с обезвъздушена конструкция.

ХИДРАТИРАЩ И УСПОКОЯВАЩ ТОНИК

Мощна формула разработена на база иновативни технологии прави хидратиращият тоник, подходящ за всеки тип кожа. Доказано е, че действа безпроблемно и при чувствителна кожа.
Благодарение на растителния състав, тоникът бързо възвръща комфорта в кожата. Този продукт е подходящ завършек на цялостното почистване и грижа за лицето. Възстановява и защитава естествената екосистема на всеки пласт кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Хидролизиран растителен протеин, екстрак от Хамамелис и Алантоин.

ОПАКОВКА: Туба от 200 мл.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ И УСПОКОЯВАЩ ГЕЛ СЛЕД ЕПИЛАЦИЯ

DEPIL COMFORT възстановява и успокоява кожата след процедури по обезкосмяване. Регенерира кожата след лазерна епилация или IPL, благодарение на активната си съставка – екстракт от Hypericum Perforatum  L.  / жълт кантарион /. Гелът е подходящ за употреба и след слънчеви изгаряния – успокоява зачервяванията и възстановява комфорта на кожата. 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Екстракт от Hypericum Perforatum  L.  

ОПАКОВКА: Туба 50 мл.

Информация за продукта

Безплатна консултация

Изберете следващата стъпка