Програмата Lift Therapy е професионална терапевтична концепция за стягане на лицето, алтернатива на козметичната хирургия. Революционната формула комбинира Хиалуроновата киселина, Соеви изофлавоноиди Essenskin, специфична съставка за шията и Gatuline In-Tense, за да се борят със загубата на обем и стегнатост. Lift Therapy Program действа върху дермалната архитектура, активизира и реорганизира колагена и еластина по естествен начин. Увеличава хидратацията и плътността на кожата и придава стегнатост, правейки я видимо по-гладка и с изненадващо ясно очертан лицев контур.

Професионални продукти

Стягащ серум за двойна брадичка и шия

Терапия, разработена да действа срещу загубата на стегнатост в областта на двойната брадичка и шията. Формула, базирана върху естествен лифтинг ефект, в която Essenskin, източник на калций и аминокиселини за кожата, има реструктуриращо действие и активира клетъчния метаболизъм.  

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Соеви изофлавоноиди, Хиалуронова киселина, Essenskin и Slimbuster

ОПАКОВКА: 5 дози х 4 мл.

Концентриран стягащ серум за лице

Последно поколение концентрат за борба със загубата на лицев обем. Формулата се базира върху перфектна синергия между Gatuline In-Tense, Соеви изофлавоноиди, Хиалуронова киселина, които стимулират естествените възможности на кожата за стягане, реорганизирайки нейната архитектура. Лицевият контур става по-ясно очертан.  

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Gatuline In-Tense, Соеви изофлавоноиди, Хиалуронова киселина

ОПАКОВКА: 5 дози х 4 мл.

Стягаща маска за лице и шия​

Иновативна пилинг маска със стягащи свойства, благодарение на високото съдържание на силикон, подобряваща тонуса и текстурата на кожата. Редефинира лицевия контур и предотвратява отпускането, като в същото време повишава усвояването на активните съставки на продукта.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Силиций

ОПАКОВКА: 5 дози х 30 гр. 

Финална емулсия със стягащ ефект

Тази емулсия съдържа комбинация от естествени съставки, като Gatuline In-Tense, Соеви изофлавоноиди, Хиалуронова киселина и Сибирски женшен, които имат стягащ и изглаждащ ефект, оставяйки кожата мека и кадифено гладка.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Gatuline In-Tense, Соеви изофлавоноиди, Хиалуронова киселина и Сибирски женшен

ОПАКОВКА: 1 туба х 30 гр.

Домашна грижа

ДНЕВНА SPF 20 ЕМУЛСИЯ ЗА ФОРСИРАН ЛИФТИНГ

Иновативен лифтинг под формата на емулсия, която се справя със загубата на контур на лицето. Фината текстура създава копринен ефект и има незабавен стягащ ефект. Подсилена от защита със SPF20 срещу вредните UVB и UVA лъчи. В съчетание с Gatuline® In-Tense и соеви изофлавоноиди оказва стягащ резултат над кожата, реорганизира структурата. Чрез нея се активират биомеханичните функции на еластинови и колагеновите фибробласти и се подобрява еластичността на кожата. 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Lipobelle Soyaglicone (Genistein), Gatuline® In-Tense и UVA и UVB (SPF20), слънцезащитни филтри.

ОПАКОВКА: Туба от 50 мл.

НОЩЕН СТЯГАЩ СЕРУМ

Нова иновативна серия нощен стягащ серум. Фокусът е поставен върху борбата със загуба на обем в областта на лицето. Gatuline® In-Tense реорганизира и подпомага естествените нива еластин и колаген в кожата, създавайки нежна и видимо по-гладка повърхност.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Lipobelle Soyaglicone (Genistein), Gatuline® In-Tense, Хиалуронова киселина, Дипептид Диаминобутирол Бензиламид Диацетат (три-пептид, имитиращ свойствата на отрова от змия) и Snap-8.

ОПАКОВКА: Шише с гутатор от 30 мл.

ФОРМУЛА ЗА КОНТУРА НА ОЧИТЕ И УСТНИТЕ

Революция в борбата с увисналата кожа около очите и устните. Новата формула за контур на очи и устни има мощен лифтинг ефект. Терапията е изцяло насочена към най-нежните участъци от лицето – зоната на очите и устните. Формулата е базирана на неподправена комбинация от естествени съставки, действащи в синергия: три-пептид, имитиращ „парализиращ” ефект на Waglerin-I, който по своята същност представлява протеин от отрова на змията Temple Viper.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Lipobelle Soyaglicone (Genistein), Gatuline® In-Tense, Хиалуронова киселина, Дипептид Диаминобутирол Бензиламид Диацетат (три-пептид, имитиращ действието на отрова от змия) и Snap-8 и.

ОПАКОВКА: Туба от 15 мл.

Информация за продукта

Безплатна консултация

Изберете следващата стъпка