SOFT DERM е деликатна линия, която възстановява и защитава деликатния баланс и на най-чувствителната кожа. ATACHE разработи линията с иновативни формули, които използват последно поколение активни съставки за ежедневна грижа. Иновация и опит се комбинират, за да се постигне различна конценпция за окончателно решение за третирането на чувствителната кожа.

SOFT DERM е част от ново поколение продукти за грижа за лицето, целта на които е да вложат наука в услуга на красотата. 

Професионални продукти

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ

Почистващ гел с лека текстура и облекчаващо, почистващо и възстановяващо действие. Иновативна формула с термална вода, обогатена с нежни почистващи съставки, които щадят чувствителната кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода, Glucamat™ и Miracare® (нежни почистващи агенти)

ОПАКОВКА: Туба от 500 мл.

ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ

Реновиращ ексфолиант, който действа, без да дразни чувствителната кожа, премахва замърсяванията посредством нежен пилинг ефект.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода, Перли жожоба, Гел алое вера, Oliven 300 (маслинено олио).

ОПАКОВКА: Туба от 200 мл.

УСПОКОЯВАЩ ТОНИК ЗА ЛИЦЕ

Разтвор с облекчаващо, почистващо и възстановяващо действие, който осигурява на кожата приятно усещане за свежест и комфот.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода, Enteline-2® (Екстракт от водорасло, Enteromorpha compressa), Алантоин, Пантотенол или провитамин В5.

ОПАКОВКА: Туба от 500 мл.

УСПОКОЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

Успокояваща маска, разработена с термална вода, която създава защитна бариера, предпазваща кожата от стресови фактори.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода, Каолин, Цинков оксид, Enteline-2® (Екстракт от водорасло, Enteromorpha compressa), Gatuline® (екстракт от Capparis Spinosa), Масло от жожоба.

ОПАКОВКА: Туба от 200 мл.

УСПОКОЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ

Балансираща и хидратираща емулсия за лице, предназначена за ежедневна употреба, за да облекчи дехидратираната и раздразнена кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода, Enteline-2® (Екстракт от водорасло, Enteromorpha compressa), Gatuline® (екстракт от Capparis Spinosa), Гел алое вера, Слънцезащитни филтри.

ОПАКОВКА: Туба от 115 мл.

Домашна грижа

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ

Почистващ гел с лека текстура и облекчаващо, почистващо и възстановяващо действие. Формулата с термална вода е обогатена с нежни почистващи съставки, които щадят чувствителната кожа.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода, Glucamat™ и Miracare® (нежни почистващи агенти).

ОПАКОВКА: Флакон от 115 мл.

УСПОКОЯВАЩ ТОНИК ЗА ЛИЦЕ

Тоник, разработен изключително с Термална вода, с облекчаващо, почистващо и възстановяващо действие. Приятно усещане за свежест и комфорт, кожата е перфектно почистена и релаксирана.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода.

ОПАКОВКА: Флакон от 125 мл.

УСПОКОЯВАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ

Балансирана емулсия за лице, специално разработена за грижа за чувствителна кожа с облекчаващо, възстановяващо и защитно действие.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода, Enteline-2® (Екстракт от водорасло, Enteromorpha compressa), Gatuline® (екстракт от Capparis Spinosa), Гел алое вера, слънцезащитни филтри.

ОПАКОВКА: Обезвъздушен контейнерот 50 мл.

УСПОКОЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ

Изключително лек крем със свеж и деликатен аромат, източник на мекота и хидратация. С облекчаващо и възстановяващо действие, които дават на кожата незабавно усещане за комфорт.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Термална вода, Enteline-2® (Екстракт от водорасло, Enteromorpha compressa), Gatuline® (екстракт от Capparis Spinosa).

ОПАКОВКА: Буркан 50 мл.

УСПОКОЯВАЩ И ВЪЗСТАНОВЯВАЩ СЕРУМ SOFT THERAPY

Серум със силно успокояващ, възстановяващ и овлажняващ ефект. Повишава производството на колаген и еластин, като възстановява кожата, осигурявайки и гладкост, жизненост и мекота. Активните му съставки имат противовъзпалителни и защитни свойства, които забавят процесите на стареене.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: Млечни протеини (Lactokine®), Symcalmin®, термална вода и Gatuline (Extracto de Capparis spinosa)

ОПАКОВКА: Шише с гутатор от 30 мл.

Информация за продукта

Безплатна консултация

Изберете следващата стъпка